Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Food of Life > Nyhedsbrev

Nyhedsbrev - juni 2015

NYHEDSBREV - JUNI 2015

FESTLIG MAD MED FAGLIG TYNGDE

To studerende ved Institut for Fødevarevidenskab brugte både deres fantasi og faglighed til at lave kogebogen “Køkkenfest” til folk, der er trætte af kure og låste rammer, og som gerne vil dyrke glæden ved at lave mad.

Læs mere


 

Praktikant i nærkontakt med osten

Mejeripraktikken har været vejen til en ny verden, hvor teorien får praktisk mening. Mød Rasmus Larsen, som læser til kandidat i Food Science and Technology på Institut for Fødevarevidenskab.

Læs mere

Ny kogebog henter basisråvarer tilbage i det gode selskab

“Rigtig mad” gør op med myten om at mættet fedt i kød, æg og smør giver hjertekarsygdomme og diabetes.

Læs mere



Proteiner forringer maden

Forskning fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet viser, at proteiner spiller en vigtig rolle for nedbrydelsen af råvarer, ingredienser og færdige fødevarer og foderprodukter.

Læs mere

Ny film om bachelor i fødevarer og ernæring

Bacheloruddannelsen "Fødevarer og ernæring" bliver levende beskrevet i en ny film fra Institut for Fødevarevidenskab. Filmen er rettet mod bl.a. gymnasieelever, som overvejer at tage en videregående uddannelse på Københavns Universitet.

Se filmen her



Brugerundersøgelse af Food of Life

Vi vil gerne vide lidt mere om hvilke emner, du interesserer dig for. Svar anonymt på fem spørgsmål og hjælp os med at gøre Food of Life’s tilbud til dig bedre. Det tager kun 1 min.

Gå til undersøgelsen

Følg Food of Life på Facebook

Få de seneste nyheder fra Food of Life med det samme - og mød flere end 1300 andre danskere, der også interesserer sig for sundhed, fødevarer og ernæring.

Tjek ind og giv os et 'like'



For at besvare denne email skriv til foodoflife@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 23. juni 2015