Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Food of Life > Nyhedsbrev

Food of Life - nyhedsbrev juni 2014

NYHEDSBREV - JUNI 2014

OPLEV GASTRONOMISK LEGESTUE PÅ SCIENCE IN THE CITY FESTIVALEN

Den store videnskabsfestival Science in the City er i fuld gang i Carlsberg Byen i København. Blandt de mange tilbud fra Københavns Universitet er Gastronomisk Legestue, som hver dag fra kl. 10-20 byder på et underholdende og oplysende indblik i molekylærgastronomiens verden.

Læs mere om Science in the City


 

Her kan du smage på havets frugter

Science in the City er ikke kun for landkrabber i Carlsberg Byen. Der er også mulighed for at tage en afstikker til Amaliekajen og lade sanserne pirre af havets frugter.

Find vej til smagsprøver fra havet

Få bedre styr på dit indtag af salt

Sommervarmen frister os ofte til at spise mad med mere salt i. I stedet burde vi reducere indtaget. Her er nogle gode råd til dig, der gerne vil skære ned på salten.

Læs mere om salt



Royal forskerpris til lektor fra Institut for Fødevarevidenskab

Der bliver sat pris på lektor Thomas Skovs forskning i kemometri. Nærmere bestemt 'forskerprisen' fra H.K.H Prinsgemalens Fond, som blev uddelt ved en reception på Fredensborg Slot.

Bliv klogere på kemometri

Flere slagtesvin kræver meget mere end ord

Institutleder Henrik Zobbe efterlyser løsningsforslag fra politikerne, så der kan skabes bedre rammer for dansk svineproduktion og danske arbejdspladser kan bevares.

Læs kommentaren



For at besvare denne email skriv til foodoflife@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 23. juni 2014