Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Food of Life > Nyhedsbrev

Food of Life - nyhedsbrev februar 2014

NYHEDSBREV - FEBRUAR 2014

FRA MADSPILD TIL GASTRONOMISK GEVINST

Institut for Fødevarevidenskab fører an i fremsynet innovationsprojekt om vacuumtørring af kasseret frugt og grønt: I stedet for at blive smidt ud, bliver råvarerne til sunde smagskrystaller og frugtchips.

Læs mere om vaccumtørring her


 

Kritik af uddannelsen i gastronomi og sundhed rammer ved siden af

"Vi tager det alvorligt, at akkrediteringsrådet er bekymret over relevansen af uddannelsen i Gastronomi og Sundhed. Men vi kan berolige med dette: Vores dimittender er dygtige og efterspurgte på arbejdsmarkedet."

Læs kommentar om akkreditering her

Forskningsprojekt: Nordisk kost er sund for alle

"Ny nordisk hverdagsmad sænker det usunde kolesteroltal, også selvom man ikke oplever et vægttab. Med andre ord skyldes madens gavnlige effekter ikke bare, at man taber sig - den hænger direkte sammen med sammensætningen af kosten."

Læs kommentar om SYSDIET projektet her



Forsøgspersoner søges

Kan du godt lide juice? Er du over 18 år? Og vil du deltage i en smagstest af havtornjuice? Så er dette noget for dig.

Læs mere her

Følg os på Facebook

Her kan du møde næsten 1000 andre danskere, der også interesserer sig for sundhed, fødevarer og ernæring.

Tjek ind og giv os et 'like'



For at besvare denne email skriv til foodoflife@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 18. februar 2014