Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Food of Life > Nyhedsbrev

Food of Life - nyhedsbrev november 2013

NYHEDSBREV - NOVEMBER 2013
Professor Arne Astrup er blandt talerne ved konferencen om Ny Nordisk Hverdagsmad


KONFERENCE: NY VIDEN OM NY NORDISK HVERDAGSMADS EFFEKT PÅ DANSKERNES SUNDHED - SIDSTE TILMELDING PÅ FREDAG!


Forskningscenter OPUS er klar til at offentliggøre de hidtil vigtigste resultater om Ny Nordisk Hverdagsmad. Det sker på en konference onsdag den 20. november klokken 14-17, hvor du kan deltage - hvis du er hurtig til at tilmelde dig!

Blandt oplægsholderne er professor Arne Astrup og fødevareminister Karen Hækkerup.

Læs mere


 
Køb lokalt hvis du vil skåne miljøet

Lokale grøntsager og mindre kød er vigtigere end økologi

Ny rapport viser, at du skal spise mindre kød og lokalt producerede grøntsager, hvis du vil skåne miljøet.

Læs mere

Olier

Fedtstof er ikke lige fedt

Bliv opdateret på den nyeste forskning indenfor fedstoffers betydning for udvikling af hjertekarsygdom.

Læs mere



Ø-mærket signalerer højere kvalitet

Tillid og viden øger salget af økologi

Forbrugere, der kender Ø-mærkets begrænsninger, køber mere økologi. Samtidig øges tilliden til producenterne og til statens kontrol af salget.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook

På Food of Lifes Facebook side kan du møde næsten 1000 andre danskere, der også interesserer sig for sundhed, fødevarer og ernæring.

Tjek ind og giv os et 'like'



For at besvare denne email skriv til foodoflife@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 13. november 2013