Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Food of Life > Nyhedsbrev

Food of Life - nyhedsbrev oktober 2013

NYHEDSBREV - OKTOBER 2013
Kulturnatten 2012. Foto: Jørgen Nielsen

KOM TIL KULTURNATTEN 2013 PÅ INSTITUT FOR FØDEVAREVIDENSKAB

Hvordan smager dybhavsgris? Og kan man lave gastronomi af madaffald? Det kan du blive klogere på i morgen fredag den 11. oktober klokken 18-22, hvor Institut for Fødevarevidenskab slår dørene op til fødevarernes forunderlige skatkiste af viden

Læs mere


 
PREVIEW projektet skal stoppe diabetes epidemi

Optimal kost og motion skal bremse diabetes-epidemi

Antallet af diabetikere eksploderer verden over. Forskere fra KU starter nu verdens hidtil største undersøgelse af, hvordan man bedst forebygger type-2 diabetes gennem kost, motion og livsstil

Læs mere

 

De nye kostråd er offentliggjort

Danskernes 10 nye kostråd er offentliggjort

Fødevarestyrelsen lancerede for nylig de opdaterede kostråd, som erstatter de gamle fra 2005. Det vigtigste råd stadig at spise varieret - men ikke for meget - og samtidig være fysisk aktiv

Læs mere



IFRO har undersøgt danskernes præferencer indenfor fødevarekvalitet

Vi køber dansk men ikke lokalt

Undersøgelse fra Københavns Universitet viser, at vi danskere tænker nationalt fremfor lokalt, når vi køber fødevarer

Læs mere

Kommentar om burhøns

Kommentar: O at være en høne...

'I august stoppede dagligvarekæden Kvickly med at sælge buræg. Det er blevet udråbt som en sejr for dyrevelfærden, men det udsagn kan godt diskuteres...'

Læs mere



For at besvare denne email skriv til foodoflife@science.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 10. oktober 2013