Tak for denne gang – Københavns Universitet

15. december 2016

Tak for denne gang

kære læser

Enhver god historie har en ende – således også historien om Food of Life. Sitet har nu eksisteret siden 2008 og fungeret som det samlede Københavns Universitets portal om sundhed, fødevarer og ernæring. Nu er det tid at takke af.

I skal have tusind tak – alle jer, der har fulgt os gennem årene, alle der er kommet til for nyligt, alle der har stillet spørgsmål eller delt vores artikler. Vi er meget taknemmelige for den opbakning, vi har fået igennem årene.

Siden oprettelsen af Food of Life er der sket meget for de tre institutter – Institut for Idræt og Ernæring, Institut for Fødevarevidenskab og Institut for Fødevare og Ressourceøkonomi - der gennem årene har været de primære leverandører af viden og nyheder til sitet. Men først og fremmest er der kommer mange medier og nye kommunikationskanaler til.

I dag er Institut for Idræt og Ernæring både på Instagram og Twitter, Institut for Fødevarevidenskab er på LinkedIn og sender eget nyhedsbrev ud og Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi er også på Twitter. Så der kommunikeres vidt og bredt fra institutterne – og Food of Life har så at sige overlevet sig selv.

Da vi ikke ønsker at være afsendere på et site, som ikke står snorlige, og som ikke altid indeholder vores nyeste viden om fødevarer, ernæring og sundhed, så melder vi derfor nu ud, at vi ikke vil opdatere sitet i fremtiden, ligesom I heller ikke kan forvente svar på eventuelle henvendelser. Også Food of Life’s indsatser på Facebook og Twitter vil fremover ligge stille og på et tidspunkt lukket ned.

Der ligger stadig en del artikler på sitet, som vi kan se er meget søgt på Google. Det drejer sig eksempelvis om

Derfor lukker vi ikke Food of Life ned nu. Men i løbet af de kommende måneder kopierer vi de mest læste artikler over på de relevante institutters websites og opdaterer dem i processen. Så den populære viden vil stadig være tilgængelig online og kunne findes på Google – blot fra et andet site.

Omkring 1. januar 2018 regner vi så med at lukke Food of Life helt.

Men vi tænker, du stadig gerne vil læse nyt fra institutterne. Så derfor kan du se en oversigt over deres kommunikationskanaler her.

Mange venlige hilsner

Kristian Levring Madsen
Redaktør for Food of Life og kommunikationsansvarlig på Institut for Idræt og Ernæring